Sanela Prašović zavirila u stare albume i podijelila slike ljubavi mame i tate

Piše: Redakcija

Sanela Prašović-Gadžo, bh. političarka i bivša novinarka, urednica i TV voditeljica, aktuelna kandidatkinja SBB-a za načelnicu sarajevske općine Novi Grad, na svojim društvenim mrežama ovjekovječila je 79. rođendan svoje majke Hajre Prašović, objavivši zajedničke fotografije i čestitku.

-Slavimo 79. Mame su ljubav našeg života. Uvijek i zauvijek – napisala je Prašović-Gadžo priloživši i majčine fotografije iz mladosti.

Slavimo 79.🎂🍀🥂✨Mame su ljubav naseg zivota. Uvijek i zauvijek❤️

Gepostet von Sanela Prašović Gadžo am Sonntag, 11. Oktober 2020

A porodično druženje, kako to obično biva, završilo je i vraćanjem sjećanja na lijepe uspomene koje je također Prašović-Gadžo podijelila s javnošću. Riječ je o slikama njenih roditelja iz starih albuma, koje su izazvale dirljive reakcije Sanelinih pratitelja.

-Kad slučajno kod mame otkriješ stare albume… i onda gledaš priču o ljubavi, mama&tata – napisala je Prašović-Gadžo uz fotografije iz starih sretnih dana svoje majke i oca koji, nažalost, od 2009. godine nije više među živima.

Priredila: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti