Brenina snaha oduševila modnom kombinacijom

Piše: Redakcija

Sandra i Viktor (Foto: Instagram)

Sandra Miljaković, snaha Lepe Brene oduševila je autfitom koji je više klasičan i jednostavan uz dozu izazovnosti, ali za njega definitivno nije potrebno mnogo truda, dok izgleda supermoderno. Jedino što je potrebno jeste savršena figura!

Djevojka Breninog i Bobinog sina Viktora Živojinovića, zanosna je plavuša koju u javnosti često hvale zbog  njene skromnosti. Svojim modnim kombinacijama koje u većini odišu praktičnošću nerijetko oduševi modne znalce, pa je to slučaj i sa novim autfitom koji je pokazala na Instagramu.

Na jednom druženju ovih dana Sandra je zablistala savršeno obučena, a fotoreporteri imali su pune ruke posla kako bi ovako zgodnu damu fotkali iz svih uglova.

No, kada ste zgodni poput Sandre nemate problem da obučete bilo koji modni komad. Budući da je i sama toga svjesna, tanak struk i izvajan stomak istakla je modernim topom dugih rukava koji se vezuje preko stomaka. Pun pogodak uz njega bile su  skinny farmerke.

Svijetla boja džinsa koja je ove jeseni apsolutni hit, odličan je kontrast crnom topu, a uz to su išle i odgovarajuće zlatne cipele.

U ovoj kombinaciji Sandra je izgledala veoma seksi, a raskošna talasasta kosa njenom izgledu dala je dozu provokativnosti.

Izvor: Story.rs

Priredila: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti