Drama na crnogorskoj televiziji: Tokom javljanja uživo pala u nesvijest

Piše: Redakcija

Tokom emitiranja jutarnjeg programa Radiotelevizije Crne Gore jučer se dogodila situacija koja je šokirala veliki broj gledatelja. Naime, gošća koja se javljala uživo u program i odgovarala na pitanje voditeljice odjednom je izgubila svijest i pala na pod.

Snimka se proširila društvenim mrežama i dosad je pogledana 30.000 puta, a ljudi ne znaju je li im jezivija zbog činjenice da se nesretna žena srušila pred kamerama ili, pak, na neki uvrnut način smješnija zato što je sagovornica zapravo nastavila govoriti i dok je padala.

“Nadam se da je djevojka dobro”, “Je li moguće da ovako pada i nastavlja pričati?”, “Nije mi smiješno što je pala, nego što nastavlja pričati”, samo su neki od komentara na Twitteru. Oni koji su pratili prijenos uživo otkrili su u komentarima kako je kasnije voditeljica izjavila da je djevojka dobro i da se nije ozlijedila pri padu.

Izvor: Net.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti