Šta se desilo holivudskoj zvijezdi nakon raskida sa zaručnicom

Piše: Redakcija

Oko dva miliona sljedbenika holivudske zvijezde Jonaha Hilla (36) šokirani su njegovom objavom fotografije na Instagramu na kojoj izgleda neprepoznatljivo. Njegova objava dolazi samo nekoliko dana nakon što je otkriveno da se rastao od Gianne, a nešto više od godinu dana nakon što su se zaručili.

Glavni glumac nekada superpopularne američke tinejdžerske komedije iz 2007. godine “Superbad” sada se na slici pojavljuje s neubočajeno zaraslom bradom, ali istovremeno svoje pratitelje poziva da glasaju na predstojećim američkim izborima za predsjednika.

Hill je očito odlučio zapustiti bradu nakon što se nedavno rastao od zaručnice Gianne Santos. Na slici koju je objavio osim brade pažnju privlači i trenutak u kojem on uživa za, kako se čini, stolu punom meksičke hrane. Jonah je u nastavku podijelio i sliku “ispucale” kornjače kojom prikazuje kako bi se osjećao kad bi obrijao bradu.

Ova zvijezda i američke crnohumoristične komedije “Vuk s Wall Streeta” nosi majicu s kravatom i bijeli ribarski šešir dok drži komad hrane u ruci. Jonah je napisao: “Uvijek se osjećam vrlo ranjivo kad brijem bradu. Molim vas glasajte.”

No, on je i ranije znao iznenaditi fanove, posebno kada se pojavio u novom izdanju poslije gubitka kilograma, dok je u mlađim danima muku mučio s težinom.

Priredila: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti