Felix Sturm u Hercegovini evocira uspomene na djetinjstvo

Piše: Redakcija

Bivši bokserski prvak Adnan Ćatić alias Felix Sturm ponovo je proteklih dana u svojoj domovini BiH, tokom kojih se posebno posvetio obilasku Hercegovine. Mostar je, naravno, nezaobilazan, pa je tako Adnan na svojim društvenim mrežama objavio i sliku posjete Starom mostu.

Prethodno je bosanskohercegovački bokser sa njemačkim pasošem, nakon čak 30 godina posjetio rodno mjesto svoje majke, o čemu je prije nekoliko dana podijelio emotivan status.

-Prije 30 godina sam bio zadnji put u maminom selu. Nevjerojatno je lijepo, kakva sjećanja na moje djetinjstvo i dobra vremena budi ovo ratom uništeno mjesto. Vraća se u život nakon toliko vremena. Lijepo je biti ovdje nakon toliko vremena – napisao je on.

Ćatić, inače, čeka okončanje žalbenog procesa na presudu kojom je u Njemačkoj osuđen na tri godine zatvora zbog utaje poreza. Optužen je za utaju poreza od 5,8 miliona eura i kršenje antidoping zakona pred okružnim sudom u Kelnu.

Priredila: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti