Aleksandra Mladenović i sin Šabana Šaulića ipak u tajnoj vezi?

Piše: Redakcija

Iako su brojni mediji posljednjih mjesec izvještavali o raskidu, a neki i prenijeli da je Aleksandra Mladenović priznala kako više nije sa Mihajlom Šaulićem, sinom legendarnog pjevača Šabana Šaulića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, ipak postoje i druge verzije. Navodno, pjevačica je u tajnoj vezi sa Mihajlom Šaulićem,a kako navodi “Kurir”, par svoju vezu krije od očiju javnosti.

Prošle sedmice Aleksandra je upriličila proslavu svog 26. rođendana u jednom restoranu, a tamo se pojavio i Šaulić. Jasno se vidjelo da među njima sijevaju varnice, ali je pjevačica pokušala da ostane hladna pred predstavnicima sedme sile. Međutim, Mihajlo nije skidao pogled sa Aleksandre, a njihovi prijatelji, koji su dobro upućeni u ovu vezu, kažu da su jedno u drugo zaljubljeni kao tinejdžeri.

Takođe, navodi se i da je Šaulić bio na Aleksandrinom prvom nastupu nakon vanrednog stanja. Kako je izvor otkrio kada se nastup završio, Aleksandra i Mihajlo su zajedno otišli kući.

S druge strane, za neke medije pjevačica je rekla kako je slobodna i ne zna kada će imati dečka.

– Ne znam kada ću da nađem dečka s obzirom na to da nigdje ne idem zbog Corona virusa. Solo sam, ali se ne opterećujem time. Sada je važno da izguram ovu godinu kako treba i ostanem čitava u glavi – kaže pjevačica, i dodaje da svi treba da “štedimo”. Treba da stavimo u štek jer ne znamo koliko ćemo da budemo u ovom haosu. Možda nas ponovo zatvore zbog Corone. Sve nastupe sam otkazala, a ne znam kako drugačije da zaradim novac. Pjevat ću kad sve prođe – izjavila je Mladenović.

Priredila: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti