Claudia Schiffer kao Barbie nosi Balmain i Versace!

Piše: Redakcija

Claudia Schiffer nedavno je proslavila svoj 50. rođendan, ali nikada nije izgledala ljepše! Kako bi proslavila karijeru u modelingu i pisti, Barbie je stvorila dvije nove Claudia lutke. Claudia Schiffer, koja je stvorila svoju prvu lutku Barbie 2017. godine, nosila je zlatnu Versace haljinu. Sada se Barbie udružila s kreativnim direktorom Balmaina Olivierom Rousteingom i kreativnom direktoricom Versacea Donatellom Versace za Schifferinu novu Barbie i dizajnirala je dvije posebne kreacije.

Inspirirana stilovima koje je Schiffer nosila u prošlosti, Versace i Balmain, minijaturna lutka Claudia Barbie odražava Schifferin privlačan stil. Schiffer je dodala  da izuzetno cijeni i Versace i Balmain.

Versace haljina bez naramenica koju nosi lutka Barbie zapravo je ista haljina koju je Schiffer nosila na Versaceovoj pisti u jesen 1994. godine. Rekavši da je Schiffer izgledala kao prava Barbie kad je prvi put odjenula ovu plavu haljinu, koja je postala Versaceov gornji dio korzeta i duge sjajne suknje, Donatella Versace je rekla: „Kad je Claudia prvi put kročila na podij sa svojom dugom plavom kosom i anđeoskim licem, svijet ju je vidio kao Barbie ”, rekla je.

Navodeći da Barbie i Claudia Schiffer predstavljaju snažne žene bez potrebe za bilo čijom podrškom, Versace je dodala da obje figure kreiraju svoje sudbine.

Haljina koju je Olivier Rousteing dizajnirao za Claudiju Barbie dizajn je koji je Schiffer nosila za proljetnu kampanju Balmain. Dramatične i vezene forme, ova haljina ističe dugi rukav, sa dekoltiranim detaljima i naglaskom na struku. Baš kao i Versace, nadahnut je snažnim Claudiijinim stilom i samopouzdanjem tokom cijele karijere. “To je definicija supermodela”, dodao je Rousteing. Rousteing je također izjavio da će Schifferina kampanja Balmain, koja je godinama nadahnjivala žene svojim jedinstvenim stilom, ljepotom i samopouzdanjem, biti jedno od nezaboravnih sjećanja zauvijek.

Kreacije možete pogledati u našoj galeriji slika sa stranice @barbistyle, a Claudia Barbies i dizajnirana je samo za snimanje stranice Barbie Instagram. Stoga, ako želite dodati mini Claudiu u svoju nostalgičnu Barbie kolekciju, nažalost to nije moguće!

Barbie, koja ima posebno mjesto za Schiffer, rekla je da je vrlo sretna što je proslavljaju minijaturnim Barbie dizajnom u dobi od 50 godina.

Dodajući da je to bio sjajan rođendanski poklon, Schiffer je izjavila da joj je odijevanje Barbie i eksperimentiranje u različitim pozama jedno od prvih iskustva s modom u djetinjstvu.

Izvor: Vogue

S. M.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti