Nakon što je optužen da ne viđa sina, Burak Ozcivit progovorio o porodici i Karanu

Piše: Redakcija

Popularni turski glumac Burak Ozcivit, koji je publiku u našoj zemlji osvojio ulogom Bali bega u seriji „Sulejman Veličanstveni“, nedavno je optužen kako zbog nove uloge uopće ne viđa sina, a sada se odlučio dati intervju u kojem odgovara na razna pitanja, između ostalog govorio je o uspjehu kao motivacionom faktoru, sinu i ljubavi prema prirodi.

Burak je važnost uspjeha objasnio slijedećim rečima: „Uspjeh je svima nama toliko važan da svako nastoji da bude uspješan za sebe. Jer je uspjeh naša najveća motivacija. Sve nas povezuje sa životom i omogućava nam da nešto postignemo… Zbog toga ljude čini veoma srećnima da budu uspješni u životu, da budu uspješni u porodičnim odnosima, kao i u prijateljskim odnosima. Mislim da je uspjeh veoma važan za sve nas. ”

U nedavnom intervjuu dotaknuo se i svog sina Karana, te je ispričao kako ga uspavljuje kada se vrati sa snimanja.

View this post on Instagram

Bizim evin halleri❤️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

– Kad kažem zvijezde, tada mislim na Karana. Jer ja ga uspavljujem nakon što dođem s posla. Jedino što malog gospodina uspavljuje su zvijezde. Ne može da zaspi, a da ih ne vidi. Vodimo ga u baštu, a on spava gledajući u njih.

Burak Ozcivit objašnjava da kada se spomene zima, prvo što mu padne na pamet su prehlade, i otkriva kako mu je omiljeno godišnje doba ljeto, a u to i ne sumnjamo jer je ovog baš uživao u porodičnoj kući u Bodrumu. On također navodi da je značaj prirode veoma bitan tokom pandemije, kada su svi zatvoreni u kućama, glumac je rekao da je priroda veoma važna za ljudski život. Ozcivit je rekao da sve u životu ima ravnotežu i da sve u životu od nje i zavisi.

Izvor: tvexposed.net

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti