Alma Subašić Omerović i Armin Omerović: Naša prva godišnjica braka

Piše: A. Z.

Bh. interpretatorka sevdaha i diplomirana arhitektica Alma Subašić i poznati bh. glumac Armin Omerović prošle godine u oktobru, zakleli su se jedno drugom na vječnu ljubav, nakon pet godina veze. Svečana ceremonija vjenčanja upriličena je u jednom od sarajevskih restorana, a sve prisutne su zabavljali Berin Buratović s bendom, kao i grupa „Maratonci“.

Za kumove su birali proslavljenog producenta i režisera Harisa Dubicu i Lejlu Idrizović, Alminu prijateljicu iz djetinjstva za koju je oduvijek znala da će joj biti kuma, pružili najveću podršku mladencima u organizaciji vjenčanja.

– Najvažnije nam je bilo da se svi osjećaju  ugodno. S obzirom na to da smo imali drage goste iz cijele Regije pripremili smo im lijepe poklone koji će ih podsjećati na naš dan. Imali smo blizu 140 zvanica i to su, uglavnom, ljudi koji su nam rodbina, te dragi prijatelji i kolege umjetnici. Nama je bilo po mjeri, taman – kazao je Armin nakon vjenčanja za naš magazin, dok nam je Alma pričala o najemotivnijem činu, orvom plesu.

– Odlučila sam da Arminu pjevam pjesmu „I was born to love you“ grupe „Queen“, a on je uzvratio mojom omiljenom „Zvijezda sjevera“ benda „Divlje jagode“ – otkrila nam je Alma i dodala da joj je gotovo jednako emotivan bio i trenutak kada ju je mlađi brat Harun predao Arminu.

 

View this post on Instagram

 

#1yearanniversary

A post shared by Armin Omerovic (@arminomerovich) on

Alma i Armin ovih dana proslavljaju svoju prvu godišnjicu braka. Naime njih dvoje otišli su u Istanbul na odmor i podijelili nekoliko fotografija na društvenim mrežama, no, jedna nam je privukla posebnu pažnju. Na njoj Alma i Armin slikali su se u večernjim satima iz hotelske sobe s pogledom na cijeli Istanbul, te u opisu fotografije uz nekoliko hashtagova dali doznanja kako proslavljaju prvu godišnjicu braka.

Pročitajte još