Jedna od najljepših holivudskih glumica treći put se udala, slavni par ima humanu želju

Piše: Preuzeti tekst

Jedna od najljepših glumica Hollywooda Scarlett Johansson treći put je uplovila u bračnu luku. Uprkos pandemiji Corona virusa rekla je “da” svom zaručniku, komičaru Colinu Jostu s kojim je u vezi tri godine.

Scarlett i Colin vjenčali su se protekloga vikenda na intimnoj svečanosti u krugu članova najbliže porodice i prijatelja. Sretnu vijest na Instagramu je podijelila humanitarna organizacija, koja se brine da najsiromašniji građani ne budu gladni te pomaže starijim građanima u izolaciji.

– Veseli nas što možemo podijeliti vijesti da su se protekloga vikenda vjenčali Scarlett Johansson i Colin Jost na malenoj svečanosti u krugu porodice i uz poštivanje epidemioloških mjera. Njihova želja na dan vjenčanja bila je pomoći najranjivijoj populaciji, starijim građanima u ova teška vremena pruživši nam podršku. Čestitajte sretnom paru tako što ćete nama donirati novac – navodi se u objavi.

Johansson i Jost zaručili su se u maju 2019. nakon dvije godine veze. Za komičara iz emisije Saturday Night Live ovo je prvi brak, a treći za 35-godišnju  glumicu. Scarlett je dvije godine bila u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom te tri godine s Francuzom Romainom Dauriacom s kojim ima kćerkicu Dorothy Rose.

 

Izvor: Jutarnji list

 

 

 

Pročitajte još