Saša Kovačević postaje otac?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Saša Kovačević postaje tata – bruje domaći mediji, a vijest da će on i njegova djevojka Zorana postati roditelji oduševila je javnost. Naime, djevojka Saše Kovačevića posjetila je jednu privatnu kliniku gdje je željela da uradi kompletne analize, koje inače redovno radi kod njih.

– Zorana je stigla popodne, ali je nismo odmah prepoznali, sve dok nam kolegica nije rekla o kome se radi. Ona se doktorki žalila na jutarnju mučninu, pa je dobila nalog da uradi sve analize. Između ostalog potrebno je da provjeri da nije trudna putem testa krvi koji se pokazao odličnim, jer se vrlo lako vidi da li ste u drugom stanju – rekao je dobro upućen izvor sa klinike koju je Sašina djevojka posjetila.

Da bi mu uloga oca odgovara mnogi su potvrdili, prije svega zbog odnosa koji ima prema kćerki svoje izabranice, jer Iskru obožava kao da je njegovo rođeno dijete.

– Ponašam se kao pravi otac prema njoj, u svakom smislu. Ne vodim je baš u shoping, za to je zaslužna mama, ali mi ništa nije teško – rekao je Saša u jednom intervjuu. Svi se iskreno nadaju da će rezultati testa biti pozitivni i da će se cijeloj porodici ostvariti velika želja da Saša dobije dijete. Pjevač je i sam nedavno priznao da je spreman za ulogu oca.

– Odavno sam spreman da postanem otac i bit ću najsretniji kada se to bude i desilo – rekao je Saša.

Izvor: hellomagazin.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti