Belma Karšić: Prvi rođendan sina Alija

Piše: A. Z.

Mlada pjevačica Belma Karšić Spahović, simpatije publike širom naše regije osvojila je prije gotovo šest godina takmičenjem u „Zvezdama Granda“. Nekoliko puta rasplakala je članove žirija svojim emotivnim pjevanjem.

Za Belmu je prošla godina bila itekako uspješna, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Početkom prošle godine  publiku je obradovala duetskom pjesmom „Ko sam ja tebi sad“ s kolegom Alenom Hasanovićam, u martu se zaručila, a u maju izrekla sudbonosno DA svom dugogodišnjem momku Ameru Spahoviću. U novembru je mladi bračni par postao bogatiji za još jednog člana, sina Alija koji je u njihov život unio radost, nesebičnu ljubav i pažnju.

Jučer je maleni Ali proslavio i svoj prvi rođendan, a ponosna mama s pratiteljima na Instagramu podijelila je sreću zbog sinovog rođendana.

 

View this post on Instagram

 

Prije godinu dana sam rodila najbolje stvorenje na svijetu. Sretan ti 1.rođendan, živote mamin. Volim te 🤍

A post shared by @ karsicbelma on

– Prije godinu dana sam rodila najbolje stvorenje na svijetu. Sretan ti 1.rođendan, živote mamin. Volim te – napisala je emotivna mama ispod fotografije, a kasnije je podijelila još jednu s jučerašnjeg rođendanskog slavlja, na kojoj se nalazi maleni slavljenik.

 

View this post on Instagram

 

Pokvario sam torticu 😳🧸

A post shared by @ karsicbelma on

Podsjećamo, Belma je početkom godine dala intervju za naš magazin u kojem nije krila sreću zbog dolaska prinove.

– Šestog novembra na svijet je došlo naše najdraže stvorenje. Nisam ni slutila da kada postanete majka više niste centar vlastitog svemira. Tu poziciju prepuštate svom djetetu – govori Belma za magazin „Azra“ i otkriva detalje s vjenčanja.

– Zaručili smo se na datum naše godišnjice. Iskreno nisam ni slutila da će baš taj dan moj sadašnji suprug da napravi jedno nesvakidašnje iznenađenje. Moje vjenčanje bilo je izuzetno burno, naporno, ali i prelijepo. Naime, dan prije našeg vjenčanja, imala sam dogovorenu svirku na Vlašiću, koja, nažalost, nije mogla biti odgođena, te sam je odradila na najprofesionalniji način. Nakon nastupa, u jutarnjim satima smo krenuli nazad za Sarajevo, gdje me čekalo sve ono što čeka svaku mladenku: pripreme frizure, šminke i fotografisanje… Možete pretpostaviti o kakvom burnom danu se radilo. Sve u svemu, svadba je prošla u najboljem redu i bez obzira na silni umor, trajala je do ranih jutarnjih sati.

Ostvarili ste se i u ulozi majke. Šta ste kroz vlastito iskustvo naučili; šta treba, a šta ne raditi za vrijeme trudnoće?

– Kroz svoju trudnoću sam naučila da su neke od najbitnijih stvari definitivno zdrava ishrana, što više boravka na svježem zraku, izbjegavanje zadimljenih prostora, a ponajviše stresnih situacija – otkrila nam je Belma.

Ostatak intervjua čitajte ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti