Na prodaju raskošna vila Seana Connerya: Cijena “prava sitnica”

Piše: Redakcija

Kuća u kojoj je Sean Connery živio sa suprugom Michelin Rockebrun prodaje se za 34 miliona dolara. Vila se nalazi u Nici, na 30 minuta od Monaka i Kana. Ima šest spratova, prostire se na 10.700 kvadratnih metara i okružena je imanjem od 1.25 hektara.

Sean Connery u raskošnoj francuskoj vili živio je sa suprugom 12 godina. Prekrasna vila zove se “Cvijetna stijena”. U njoj se nalazi osam spavaćih soba, a sa nje se pruža pogled na Sredozmeno more. Cijeli posljednji sprat pretvoren je u luksuzni apartman, sa dva kupatila i ogromnim garderoberom.

U okviru imanja su i dvije manje vile sa spavaćim i dnevnim sobama za goste. A neke od pogodnosti kuće u kojoj je Koneri boravio, jesu i vinski podrum, teretana i ured.  O kakvom luksuzu se radi pogledajte u galeriji slika.

Legendarni James Bond sa suprugom je u ovoj kući živio prije nego što su se preselili na Bahame. Glumac je preminuo 31. oktobra u 91. godini.

Izvor: Žena.rs

Foto: Homesandproperty.co.uk

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti