Maja Šuput: Ulazimo u 5. mjesec našeg zajedničkog života i niko sretniji od nas

Piše: Redakcija

Maja Šuput ne krije sreću što je ušla u peti mjesec trudnoće. Na društvenim mrežama objavila je snimke svog trudničkog stomaka u 20. sedmici, odnosno na sredini trudnoće.

“Ljubav mamina raste. Danas veselo ulazimo u 5. mjesec našeg zajedničkog života i niko sretniji od nas”, poručila je pjevačica.

Šuput je početkom oktobra objavila da ona i suprug Nenad Tatarinov očekuju prvo dijete.

– Iznenađenje! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir – napisala je Maja.

“Malo je reći da smo oboje u sedmom nebu i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću…”, dodala je.

Samo za “Azru” otkrila je dosad nepoznate detalje. Cijeli intervju čitajte ovdje.

Izvor: index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti