Rijetko da je cijela porodica na okupu: Pop kraljica uživa u društvu svih svojih nasljednika

Piše: Preuzeti tekst

 

Javnost rijetko ima priliku vidjeti cijelu porodicu na okupu popularne pop kraljice Madonne, a sada se pjevačica upravo time pohvalila na Instagramu i podijelila video kako je izgledao ovogodišnji praznik Dan zahvalnosti.

Prizor Madonne u društvu 24-godišnje kćerke Lourdes, 15-godišnjeg sina David Banda, osmogodišnjih Stelle i Estere, 20-godišnjeg Rocco i 14-godišnje Mercy James naprosto je oduševio preko 500 hiljada ljudi na Instagramu. Popularna 62-godišnja pjevačica na videu ne krije sreću što je sve svoje nasljednike, dvoje djece iz bivših ljubavnih veza te ostalu usvojenu, uspjela skupiti pod svojim krovom da zajedno provedu Dan zahvalnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Svi skupa bili su svečano dotjerani. Muški članovi obitelji pozirali su obučeni u odijela, dok su ženske članice uskočile u haljine. Madonna je za ovaj porodični događaj odabrala dugu srebrnu haljinu.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti