Nakon Justina Biebera i Orlanda Blooma, Selena Gomez ljubi košarkaša?

Piše: M. K.

Pjevačica i glumica Selena Gomez (28), ako je vjerovati Instagram glasinama, ljubi novog dečka. Njena najpoznatija veza bila je ona s Justinom Bieberom, ali je viđana i s Orlandom Bloomom i The Weekndom. Sada se spekulira da je ponovno zaljubljena i to u košarkaša.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Snimljena je, naime, na večeri s Jimmyjem Butlerom (31). Nije trebalo dugo da krenu šuškanja  o novoj ljubavi slavne pop pjevačice s košarkašem Miami Heata

Kako je otkriveno na Instagram računu Deuxmoi, gdje se često objavljuju tračevi o slavnim osobama, Selena Gomez snimljena je na večeri s 31-godišnjim Jimmyjem Butlerom, nakon čega su krenula šuškanja kako je 28-godišnja pjevačica ponovno zaljubljena.

Na Deuxmoi stranic objavljen je screenshot jednog korisnika društvenih mreža koji tvrdi kako je čuo konobare u francuskom restoranu Lucien u East Villageu da su ugostili Selenu Gomez i košarkaša prošlog mjeseca, dok drugi tvrdi kako su viđeni na večeri koja je itekako izgledala kao romantični izlazak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Selena Gomez. (@gomezseledits)

Butler iza sebe ima vezu s manekenkom Kaitlin Nowak s kojom ima i jednogodišnju kći Rylee, dok je Selena Gomez nedavno izjavljivala da je svoj ljubavni život stavila na pauzu zbog pandemije Corona virusa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti