Pjevačica tvrdi da Hitna u Švedskoj dolazi samo u slučaju smrti: Kristina Kovač o svojoj borbi s Coronom

Piše: Redakcija

Pjevačica i kompozitorica Kristina Kovač (46), koja živi u Švedskoj, objavila je na Twitteru da je pozitivna na Corona virus. Naime, ona se požalila na švedsku strategiju protiv Covida i manjak medicinske njege. Ona tvrdi kako Hitna dolazi samo u slučaju umiranja.

-Pozitivna kao vrata, sedmi dan bolesti. Sve gore iz dana u dan. Nema medicinske njege i praćenja za COVID bolesnike, samo hitna pomoć u slučaju gušenje/umiranja -napisala je Kristina i izazvala brojne reakcije.

 

 

“Drži se hrabra djevojko”,Ozdravite brzo”,Ako nije kritično nešto ne znam što bi bila u bolnici i u Norveškoj je tako, ležiš kući osim ako nemaš gušenje”- samo su neki od komentara koje je Kristina dobila ispod svoje objave.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti