Je li zvijezda “Američke pite” nova Samantha Jones u “Seksu i gradu”

Piše: Preuzeti tekst

 

Kultna serija ‘Seks i grad‘ dobiva nastavak, no jedna vijest obožavatelje je šokirala. Nakon što je HBO potvrdio da će se snimati nove epizode hit TV serije “Seks i grad”, ali u njima neće biti legendarne Kim Cattrall (64) u ulozi Samanthe Jones, društvene mreže užarile su se od nagađanja ko bi mogao zamijeniti popularnu glumicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Coolidge (@theofficialjencoolidge)

Ime koje se najviše spominje jest Jennifer Coolidge, 59-godišnja zvijezda koja je u komediji “Američka pita” utjelovila Stiflerovu majku, a gledali smo je i u filmu “Plavuša s Harvarda”.

Međutim, tokom gostovanja u emisiji “Watch What Happens Live” s Andyjem Cohenom, Coolidge je otkrila kako je ne zanima spomenuta uloga, a objasnila je i zašto.

– Niko ne može zamijeniti Kim! Bila sam i još uvijek jesam velika obožavateljica “Seksa i grada”. To je jedna od onih serija koja ti nikad ne dosadi, reprize možeš gledati bezbroj puta i opet ti neće biti dosta. Ali nisam samo ja ovdje u pitanju, nitko, ali apsolutno nitko ne bi mogao zamijeniti “veliku” Cattrall, ona je jednostavno savršena – izjavila je glumica.

Inače, Jennifer je 2003. godine imala manju ulogu u epizodi “Seksa i grada”, piše Daily Mail.

A u novim epizodama, koje će se emitirati pod naslovom “And Just Like That…”, radnja će se graditi oko likova koje tumače Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Cattrall (@kimcattrall)

– Ne želimo stvoriti četvrti lik, New York City je zapravo taj četvrti lik – bit će zanimljivo i jako smo uzbuđene zbog snimanja – komentirala je Sarah Jessica Parker.

Izvor: Jutarnji list

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti