Zadnja objava na profilu Mire Furlan: Ne bojim se, dopustite mi da sklopim oči

Piše: Dž. S.

 

Legendarna glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini. Glumica je već neko vrijeme bila zaražena virusom Zapadnog Nila koji joj je prenio zaraženi komarac. Posljednjih nekoliko mjeseci provela je boreći se za život, nažalost, tu bitku nije dobila. Mnogi se opraštaju od nje na društvenim mrežama. Na njenom službenom profilu zadnja je objava o njenoj smrti, a uz oproštaj od glumice stoje i njene riječi.

“Gledam u zvijezde. Noć je vedra i Mliječna staza čini se tako blizu. Tamo ću uskoro poći. Svi smo mi od zvijezda, odjednom sam se sjetila Delennine rečenice iz Joeovog scenarija. Nije loše. Ne bojim se. U međuvremenu, dopustite mi da sklopim oči i osjetim ljepotu oko mene. I duboko udahnem ispod tamnog neba punog zvijezda. Udahnem. Izdahnem. To je sve”, rečenice su Mire Furlan uz objavu o njenoj smrti.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti