Beba s razglednica: Dalia Džeko napunila pet mjeseci

Piše: M. K.

“Preslatka beba s nekadašnjih razglednica”. Tako glasi jedan od stotina preslatkih komentara čestitki i lijepih želja koje su fanovi porodice Džeko uputili na fotografiju najmlađeg člana. Mama Amra, jedna od najpoznatijih bh. manekenki  i supruga našeg nogometnog dijamanta Edina Džeke, objavila je sliku Dalije Džeko u povodu njenog malog rođendana.

Dalia je jučer napunila pet mjeseci i kao što to obično i biva sa fotografijama Amrine i Edinove djece, i ovoga puta uslijedili su brojne poruke ispod objave ponosne mame koja je ispod slike napisala: „5 months of Y🌸U amore mio! #Dalia“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

„Bellissima“, „Kakav med“, „Princeza lijepa“, „Beautiful little lady“, „Slatka bombona“, „Pahuljica“, „Slatkiš“…, redaju se komentari uz stotine emotikona srca, poljubaca i cvjetića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

Amra Džeko četvrto dijete rodila je u septembru prošle godine nakon čega je za naš magazin izjavila da bi voljela roditi i peto.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti