Poziv čitateljima: Pošaljite priču „Azri“ i osvojite noćenje za dvije osobe u „Pino Nature Hotelu“

Piše: Redakcija

Dragi naši čitatelji, vrijeme pandemije nas je zatvorilo u domove, ali i potaknulo da se okrenemo kreativnosti i umjetnosti. Mnogi su se posvetili i pisanju priča, koje zasigurno zaslužuju da ih pročita širi auditorij, ali i da najbolje budu nagrađene.

Kako nam se bliži 8. mart, to je i idealna prilika da, kao najčitaniji bosanskohercegovački magazin za ženu i porodicu, obradujemo nekoga od najtalentiranijih pisaca kratkih priča o ženama.

Redakcija „Azre“ poziva svoje vjerne čitatelje da učestvuju u ovom svojevrsnom takmičenju i pošalju nam kratku priču o temi: „Osmog marta slavimo žene“.

Iako je povod Dan žena, u takmičenju mogu učestvovati i muškarci i žene. Vaš zadatak je da napišete priču koja će sadržavati do 500 riječi o najhrabrijoj, najutjecajnijoj ženi u vašem životu, heroini, vašem uzoru, bilo da je to majka, sestra, prijateljica, kolegica, komšinica, teta iz trgovine…

Svoje priče šaljite na email: [email protected] najkasnije do petka, 26. februara 2021. godine, do 12 sati.

 


Naš zadatak bit će da komisijski, nakon čitanja svih vaših do tog perioda pristiglih priča, odaberemo i nagradimo najbolju. Ime autorice/autora nagrađene priče objavit ćemo u printanom izdanju magazina „Azra“, 3. marta 2021. godine.

 

Najbolju priču nagrađujemo noćenjem za dvije osobe u „Pino Nature Hotelu“ na Trebeviću, koje ćete moći ostvariti s vama voljenom osobom upravo 8. marta 2021. godine.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti