Lijepa Hurem ima novi imidž: Ovu boju kose niste očekivali

Piše: I.J.

Meryem Uzerli proslavila se igrajući Sultaniju Hurem, u popularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”. Nakon što je rodila drugo dijete, glumica naprosto blista, a svojim izgledom ponovo je oduševila pratitelje na na Instagramu gdje je objavila nekoliko fotki, te izazvala pozitivne reakcije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Iako voli da eksperimentiše sa različitim odjevnim kombinacijama, poznata je i po tome što nerijetko fanove iznenadi novom frizurom. Naime, glumica je ovoga puta svoju kosu ofarbala u ljubičastu boju, a fanovi su bili složni u jednom, kako joj njena nova frizura odlično pristaje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Podsjetimo, Meryem je nedavno postala majka druge djevojčice Lily Koi. Pored malene bebice, glumica ima još jednu kćerku Laru Jemine, koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti