Vedad Ibišević donirao 20.000 eura Udruženju ‘Pomozi.ba’

Piše: E.Dž.

Vedad Ibišević  legenda bh. fudbala i bivši reprezentativac  Bosne i Hercegovine donirao je 20 hiljada eura Udruženju “Pomozi.ba” koje već dugi niz godina svojim djelovanjem pomaže onima kojima je najpotrebnije. Legendarni Vedad 10. 000 je donirao za pomoć ugroženom narodu Palestine, a preostalih 10. 000 za pomoć stanovništu Bosne i Hercegovine.

O tome su se oglasili iz Udruženja, i napisali kako Vedad nije želio objavljivati bilo kakve informacije o tome, ali su oni ipak, insistirajući objavili ovu vijest, jer, kako su napisali, žele potaknuti i druge na činjenje dobrih djela.

-Veliki sportista, a još veći čovjek, Vedo Ibišević, donirao je 20 hiljada eura za naše akcije, od čega 10.000 EUR za pomoć narodu Palestine, a 10.000 EUR za pomoć stanovništvu u BiH. Iako Vedo nije želio da se objavljuje, mi smo insistirali, kako bi se i drugi potakli na činjenje dobrih dijela – stoji u objavi.

Veliki sportista, a još veći čovjek, Vedo Ibišević, donirao je 20 hiljada eura za naše akcije, od čega 10.000 EUR za…

Objavljuje Pomozi.baSubota, 8. svibnja 2021.

 

Komentari su se nizali, puni podrške za bivšeg reprezentativca.

-“Čovjek, a to se za malo koga danas može reći”, “Allah ga nagradio i uvećao mu nafaku”, “Svakako treba objaviti i time podstaći i druge građane da čine dobra djela”, “Pa nije ovo prvi put da ovaj čovjek velikog srca pomaže. Velika mu hvala ” – stoji u komentarima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti