Čola sutra puni 70: Kada je oženio Aleksandru, svi su mislili da je skrivena kamera!

Piše: Redakcija

Zdravko Čolić i supruga Aleksandra: Jedna od rijetkih fotografija u javnosti

Zdravko Čolić sutra puni 70 godina, a svoj privatni život trudi se da sakrije od javnosti. Jednom prilikom Čola je pričao o ženama koje čine najveći deo njegove publike, ali i supruzi Aleksandri sa kojom je 20 godina u braku.

04.09.2015., Split – Pjevac Zdravko Colic.
Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

-Moje glavno oružje je energija koju pokušavam da prenesem glasom i nekim ličnim izrazom. To je najvažnije, a lijepih i zgodnih muškaraca sa mišićima ima koliko hoćete… Nas dvoje smo se vjenčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo – rekao je Čolić jednom prilikom.

Foto: PIXSELL

Pjevač veoma rijetko u javnosti govori o svojoj ljepšoj polovini, ali jednom prilikom ispričao je i kako ga je ona osvojila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial)

-Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu.

Foto: PIXSELL

Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – rekao je Zdravko Čolić.

Foto: PIXSELL

Svojevremeno najveća pop zvijezda bivše Jugoslavije Čola, rođeni Sarajlija, s Aleksandrom ima dvije kćerke Unu i Laru.

Izvor: Kurir.rs

(M. K. )

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti