Gigi Hadid: Zvijezda stila

Piše: L. B.

Kad je Gigi Hadid (26) debitirala 2014. godine na modnoj pisti, modni svijet je to u najmanju ruku s oduševljenjem primijetio. Iako je manekensku karijeru počela s njene dvije godine s Baby Guessom, stvari su se bitno pomaknule nakon što je završila srednju školu u Kaliforniji i krenula put New Yorka. Upisala je studij kriminalističke psihologije, ali zbog modelinga je propuštala predavanja i nije mogla da se posveti studiranju. Samo tri godine kasnije, šetala je pozornicom, prihvatajući britansku modnu nagradu za model godine od Donatelle Versace, a stvari se nimalo nisu usporile za zvijezdu stila.

Do sredine 2018. imala je 35 naslovnih strana za „Vogue“, a taj broj se neprestano povećava. Nosila je više stotina revija od New Yorka do Pariza i Milana, a okušala se u dizajnu sa sunčanim naočalama i obućom.

S njenim prodornim očima, ubojitim jagodicama i hrabrošću s kojom pozira, nije ni čudno što je toliko postigla u samo nekoliko godina. Zajedno s mlađim bratom i sestrama, Bellom i Anwarom, te majkom Yolandom, pomogla je cementirati naslijeđe porodice Hadid kao modna kraljica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti