Novo druženje i vrijedni darovi na Klubu visokih peta

Piše: I.J.

Želeći nadoknaditi pauzu u druženju, ubrzo nakon prošlog organiziranog u salonu ljepote „Angels“ na 26. spratu „Avaz Twist Towera“, „Bisnode BH A Dun & Bradstreet Company“ organizirao je novi Klub visokih peta u sarajevskom „Importanne“ centru. Još jedan susret uspješnih žena, poduzetnica, u ugodnoj atmosferi održan je u saradnji sa Vildanom Žuga, vlasnicom „Agencije WE“, s ciljem razmjene lijepih poslovnih priča, iskustava i stjecanja novih kontakata.

Business networking event u „Importanne“ centru modernog življenja, koji konceptualno spaja poslovni, stambeni i shopping ambijent u jednu jedinstvenu cjelinu bio je i prilika da se mnoge posjetiteljice obraduju mnoštvom lijepih poklona.

Sponzor julskog druženja je „ProCredit Bank“, razvojno orijentirana komercijalna banka specijalizirana za rad sa malim i srednjim preduzećima i stanovništvom.

Novootvoreni „Konzum Importane“ poklonio je četiri vaučera za najsretnije dame koje će tako uživati u kupovini na novim odjelima sa prošeirenom ponudom, dok je i „Frizerland“, obradovao deset učesnica Kluba visokih peta s vrijednim vaučerima.

Darovanje vaučerima je uslijedilo i od brenda „Fiona“ koji je adresa za najelegantnije komade odjeće ove sezone i uživanje u kupovini. Kompanija „Kare“ sve dame darovala je vaučerom s popust od 15 posto, a na lutriji Kluba poklonila je i zlatni okvir za sliku. „MK Design“ je sretnoj dobitnici poklonio bijelu košulju, dok vrijedne poklone za dvije učesnice osigurao i „Impuls sport“ s dva vaučera u vrijednosti od 170 KM za EMS trening.

Na trudnice, mame i one koje će to tek postati mislili u „Hello baby“ te „BlueKidsu“ koji su učesnicama Kluba poklonili vaučere sa 20 posto popusta.

„Ulla Popken“, brend koji ne poznaje veličine, obradovao je članice sa 15 posto popusta pri kupovini, a sa sjajnim nagradama pridružio se i „Multi-brand Concept Store 5th Avenue“ koji je za dvije dame obezbjedio poklon vaučer u vrijednosti od po 150 KM. „Lindex“ je poklonio 20 posto popusta na kompletan asortiman za sve članice Kluba, dok je „Tiffany“ darovao sa 30 posto popusta u svojim prodavnicama.

Vrhunska kapljica hercegovačke vinarije „Hercegovina Produkt“ obezbijedila je za tri sretne dame pakete „Lamour“ vina i belgijske čokolade. „Fabrika Coffee Sarajevo“, „Sinalco“ i prirodna izvorska voda „Ella“ osigurali su osvježenje, a ukusne zalogaje učesnicama Kluba pripremili su iz „Family Restaurant Milkman House“.

Poseban pečat ovom druženju daje i podrška projektu Fondacije Lokalne demokratije u BiH “Zajedno Smo Sigurne”, a kao i prošlog, i ovoga puta Klub visokih peta medijski je podržao „Azra“ magazin, najstariji i najčitaniji sedmični časopis za ženu i cijelu porodici te jedan od najčitanijih lifistyle portala u BiH.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti