Bella Hadid se pohvalila novim dečkom, vezu odobrila i Gigi

Piše: Redakcija

Bella Hadid (24) i reper The Weeknd (31) bili su u vezi od 2015. do 2019. godine. Od prekida manekenka nije imala partnera poznatog javnosti, te je demantirala sve glasine o svojim navodnim romansama.

Manekenka je nedavno posjetila Francusku, gdje je prvo u Parizu nosila revije nekih od najvećih svjetskih modnih kuća, poput Off Whitea i Jacquemusa.

Bella je iz Pariza doputovala u Cannes, gdje je prošetala crvenim tepihom na otvorenju Canneskog filmskog festivala u crno bijeloj vintage Jean Paul Gaultier haljini.

Najljepše trenutke boravka u Francuskoj Bella je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Na svom  Instagram profilu je objavila niz fotografija na kojima pozira u ruzoj odjevnoj kombinaciji, a na posljednjoj se pojavljuje i njezin novi partner, režiser Marc Kalman.

Bella i Marc pozirali su zagrljeni, a njoj je na licu bio osmijeh od uha do uha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

– Najbolje doba mog života. Zdrava, zaposlena i voljena – napisala je Bella u opisu objave na kojoj je ubrzo skupila gotovo 2.5 milijuna lajkova.

Čini se kako Bellina sestra Gigi (26) odobrava njezinu novu vezu, jer joj je ispod objave komentirala nasmiješeni emotikon.

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti