Sofiji Vergara uništena luksuzna kuća: Vandal tvrdi da je njen sin

Piše: Redakcija

Kolumbijsko-američka glumica Sofia Vergara (48) i njen suprug, američki glumac Joe Manganiello (44) doživjeli su vrlo neugodan događaj. Njihov luksuzni dom u Los Angelesu oštećen je, a šteta se procjenjuje na oko 165.000 KM, prenosi američki TMZ.

Radi se o oštećenoj fasadi, a štetu je počinio muškarac koji se policiji predstavio kao Vergarin sin. On se nije opirao hapšenju, a svoj postupak policiji je opravdao tvrdeći da želi doći u kontakt s majkom. Cijeloj priči doprinose i natpisi koje je on ostavio na fasadi, a radi se o linkovima njegovih profila na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Time je htio da mu se slavna glumica javi te tako započnu kontakt. Muškarac je priveden, a zbog zamršenosti situacije nije najjasnije za što će biti optužen.

Glumački par u vrijeme ovog događaja nije bio kod kuće, jer se njihov dom ljeti renovira. Također, ovo nije prvi put da se par susreće s neželjenim gostima u svom domu, nego su već i prije imali sličnih slučajeva u koje je bila umiješana policija.

Podsjetimo, Vergara i Manganiello u braku su pet godina, a upoznali su se na zabavi u Bijeloj kući. Glumici je ovo drugi brak, a u prvom je bila sa svojom srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Brak je trajao dvije godine, a iz njega ima sina Manola.

Izvor: Večernji list 

(M. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti