Irina Shayk zna: Ovako se nosi „Burberry“ haljina u prelaznoj sezoni

Piše: Redakcija

Irina Shayk redovno dokazuje svoju titulu ikone stila pojavljujući se svakodnevno u efektnim odjevnim kombinacijama. Manekenka se ne plaši eksperimentisanja, stoga nije iznenađujuće što modni svijet pomno prati svako njeno pojavljivanje.

Za izlazak iz kuće i priliku koja ne zahtijeva eleganciju višeg nivoa, čuvena ruska manekenka izabrala je esencijalni komad sezone.

Slip haljina, koja je bila popularna 90-ih godina zbog svog minimalističkog dizajna, ove sezone dolazi u omiljenom stilskom monogramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VS Street Style (@vsstreetstyle)

Brend „Burberry“, čije je Irina zaštitno lice, lansirao je jednostavnu svilenu haljinu sa printom logomanije u neutralnoj nijansi. Uz crne modne dodatke u vidu ravnih sandala sa potpisom istog brenda i sunčanih naočala, trendseterica je sa lakoćom ponijela ovaj nepretenciozan trend savršen sa prelazak iz ljetnje u jesenju sezonu.

Sa nestrpljenjem se isčekuje sljedeće njeno izdanje, a do tada smo u potrazi za najboljim slip haljinama u gradu.

Izvor: Grazia.rs

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti