Najčešće laži koje muškarci govore na prvom sastanku

Piše: Redakcija

Svi vole da ostave dobar utisak na prvom sastanku, pa nije neobično da se ljudi ponekad posluže i lažima. Iako je možda većina iskrena i otvorena, postoje muškarci koji vole da “uljepšaju” neke stvari.

Ovo je spisak najčešćih stvari oko kojih muškarci lažu na prvom sastanku:

Novčano stanje

Htjele to da priznaju ili ne, žene često sude o muškarcima po stanju na računu i njihovoj mogućnosti da izdržavaju porodicu. Upravo zato muškarci često imaju tendenciju da lažu o svojoj zaradi ili da se hvale automobilom, satom i sličnom imovinom kako bi impresionirali potencijalnu partnerku.

Stambeno pitanje
Ako vam odmah na prvom sastanku prizna da živi sa cimerom ili sa roditeljima, vjerovatno vas neće pretjerano oduševiti. Zbog toga se može desiti da slaže da živi sam, a cimera predstavi kao prijatelja kojem čini uslugu da prespava nekoliko dana.

Viđanje sa drugim ženama

Ovo je zaista jedna od najučestalijih laži na prvom sastanku. Naravno da vam neće reći da je dan prije na vašem mjestu bila druga devojka, ko još želi da se predstavi kao ženskaroš?

Fitness navike
Načuo je da su vam jaki trbušnjaci slaba tačka pa bi mogao da slaže da je baš na njima počeo da radi, pet puta nedeljno, u teretani (u koju verovatno nije ni učlanjen).

Posljednji raskid

Ako je on varao ili je učinio nešto slično u svojoj prethodnoj vezi, to vrlo vjerovatno nećete saznati brzo, a naročito ne na prvom sastanku.

Stvarne namjere sa vama

Možda zaista želi da ostvari duboku povezanost sa vama, a možda to govori samo kako bi vas odveo u krevet. To je teško znati, posebno ako ga ne poznajete od ranije. Zato, ne budite naivne i pustite da se vremenom dobro upoznate kako biste utvrdile da li on sa vama ima iskrene namjere, ili je nešto drugo, površnije, u pitanju.

Izvor: Direktno.rs

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti