Tom Cruise: Scijentološka crkva glumcu tražila idealnu suprugu

Piše: Redakcija

Bivša članica Scijentološke crkve Anette Iren Johansen (35) ispričala je australskom magazinu “Woman’s Day” da je u januaru 2005. godine, kada je imala 27 godina, pozvana na intervju u Kopenhagenu za koji se kasnije ispostavilo da je bio u vezi s audicijom za pronalazak supruge njihovom najpoznatijem članu, holivudskom glumcu Tomu Cruiseu.

Postavljali su mi mnoga pitanja o mom životu, porodici i o svemu što sam radila za scijentologiju. U to vrijeme bilo je govora o Tomu Cruiseu koji je bio u Norveškoj zbog koncerta na dodjeli Nobelove nagrade za mir – kaže Anette i dodala:

– Pojavila se snimateljska ekipa, zajedno sa vizažistom i frizerom, koji su me sredili da bih izgledala glamurozno. Iako volim prirodan izgled, rekli su mi da moram biti našminkana. Bila sam jedina na toj audiciji – rekla je.

Bivši scijentolog Marc Headley, koji je učestvovao na sličnim audicijama, potvrdio je da je riječ o audiciji na kojoj se tražila savršena žena slavnom glumcu.

– To je bila audicija za suprugu Toma Cruisea, postavljena su joj ista pitanja kao i drugim djevojkama – priznao je Headley.

Johansen je druga žena koja je javno obznanila da je bila na ovakvoj audiciji. Prije nje to je učinila Nazanin Boniadi u intervjuu za “Vogue”.

Scijentološka crkva žestoko je demantirala njihove tvrdnje govoreći da je riječ o izmišljotinama njihovih nezadovoljnih bivših članova.

[nggallery id=112]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti