REVIDERM: 35. rođendan vrhunskog brenda za njegu kože

Piše: Redakcija

U šarmantnom Hotelu “Bosnia” probrano društvo poznatih dama i partnera “Kris Derme”, okupile su se kako bi obilježili 35. rođendan REVIDERMA, i ujedno predstavili nove linije REVIDERM proizvoda – Pro Microbiome seruma, karakterističnih jer aktivno djeluju na bakterijsku mikroklimu kože. Ovo druženje vlasnica “Kris Derme” Kristina Ukalović iskoristila je i kako bi svojim partnerima predstavila novi MD Pro Lift uređaj, jedinstven na području Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, koji će pristup neinvazivnim tretmanima za pomlađivanje kože dovesti na potpuno novu razinu. Koristi se unutar tretmana, u sinergiji s drugim uređajima, poput mikrodermoabrazije. MD Pro Lift uređaj djeluje na principu dviju tehnologija – mikro struja i hladni laser koji rade u sinergiji.

– Iznimno se ponosim činjenicom što smo snagu i kvalitetu ovog uređaja dodatno potvrdili, ali usudila bih se reći i unaprijedili, testirajući njegove performanse i dobijene rezultate uz korištenje REVIDERM proizvoda. Priznajem da nisam iznenađena, jer kada ovako kvalitetan i moćan uređaj i tretmane koje njime možemo odraditi nadogradimo certificiranim kozmetološkim proizvodima iz REVIDERM laboratorija, rezultati ne mogu izostati – kazala je Ukalović.

Inovacije i kvalitet

REVIDERM laboratorij poznat je i priznat upravo zbog svojih kontinuiranih inovacija i unapređivanja REVIDERM proizvoda za njegu kože. U Kris Dermi ističu kako je REVIDERM laboratorij poseban upravo iz razloga jer prati i predviđa trendove u problematikama kože. Nova linija Pro Microbiome seruma na tržište izlazi kao apsolutna inovacija. Naime, na našoj koži živi više od 100 biliona mikrobnih stanica, koje kada su raznolike i u simbiozi čine našu kožu zdravom. U trenutku kada se njihova ravnoteža poremeti i neke od bakterija prevladaju, nastupaju bolesti i oštećenja kože.

Iskustvo i provjerenost

Pro Microbiom serumi pomažu nam održati bakterije pod kontrolom ili ih vratiti u ravnotežu.

Serumi su prilagođeni problematikama i vrstama kože, iz tog je razloga REVIDERM laboratorij razvio tri varijante: za suhu, masnu i zrelu kožu.

– Kada pričamo o njezi kože lica, nikada, zapravo, ne razmišljamo o bakterijama koje se na njoj nalaze i koju štetu može uzrokovati i najmanja neravnoteža u tom mikrokosmosu. Zato sam jako uzbuđena zbog ovih seruma, jer razlika koju njihovo korištenje može napraviti na našoj koži je nevjerovatna – rekla je Kristina Ukalović.

Posvećenost, iskustvo i kvalitet

“Kris Derma” zastupnik je REVIDERMA za hrvatsko, bh. i slovensko tržište duže od 10 godina. Njihov True Care pristup na području Bosne i Hercegovine prepoznalo je čak 16 beauty centara i klinika koji u svom radu svakodnevno koriste isključivo REVIDERM proizvode. Prepoznatljivost na tržištu “Kris Derma” ostvaruje i uz “Reviderm Akademiju”, koju je u 10 godina prošlo više od 4.000 kozmetologa i stručnjaka iz cijele naše regije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti