Danas je njihov razvod glavna tema, a ovako je izgledalo vjenčanje Jelene i Duška

Piše: E M

 

 

Foto; Dejan Milićević

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića održana je  28. juna 2008. godine i mnogima je ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili. Ipak, javnosti nisu toliko bili poznati detalji s ovog gala događaja.

Kada je svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dvije godine bila u sretnoj vezi Jelena Karleuša izgovorila sudbonosno “Da”, bila je u sedmom mjesecu trudnoće.  Jelena, iako u poodmakloj trudnoći, željela je tog dana bajku, u koju je uložila i posljednji atom snage.

– Oduvijek sam sanjala o predivnom, romantičnom vjenčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najljepših  bajki – govorila je tada.

Svadbeno slavlje održano je u jednom hotelu u Beogradu. Za tu priliku Jeleninu vjenčanicu trebalo je da kreira Darko Kostić, koji je Dušku i Jeleni bio vjenčani kum, pa ipak, nešto je krenulo po zlu:

— Darko k’o Darko… Nije mu ni prvi ni posljednji put. Ko ga poznaje, zna da je nakada pomalo neodgovoran. Ipak, kum mi je, pa mu je sve oprošteno – ispričala je Jelena svojevremeno pa dodala:

— Još dok sam bila u Turskoj imala sam osjećaj da od njegove vjenčanice neće biti ništa, pa sam na vrijeme našla rezervno rješenje. Pod parolom „ništa meni bez mene“ lično sam kreirala vjenčanicu – ispričala je tada objasnivši da je na haljinu od bijele svile sedam dana ušivano čak 4 kilograma kristala.

Duško i Jelena prvi ples otplesali su uz pjesmu “Pogledi u tami” uz koju su se i prvi put poljubili, a zatim je uslijedila zabava koja je trajala do zore.

Uzavrela atmosfera završila se tako što su se svi gosti okupali u bazenu u sklopu hotela, a mnogi su komentarisali da je ovo najbolja proslava na kojoj su bili.

Iako je ovo bio dan za pamćenje, posljednje godine bile su izuzetno su teške za ovaj par i njihov brak bio je na ispitu. U javnosti su kružile priče o razvodu, što je Jelena čak jednom i potvrdila, ali zvaničnih informacija još uvijek nema.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti