Trudna Georgina na ultrazvučni pregled kao podršku povela djecu

Piše: S.P.

Prije nekoliko dana poznati fudbaler Cristiano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodriguez su sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelili sretnu vijest da u njihovu porodicu stižu blizanci.

– Presretni smo što možemo podijeliti s javnosti da očekujemo blizance. Naša srca puna su ljubavi i jedva vas čekamo upoznati, napisao je Cristiano Ronaldo u opisu fotografije na kojoj u krevetu pozira s trudnom Georginom Rodriguez, a u rukama drže fotografije s ultrazvuka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Za samo četiri dana svi svjetski mediji su prenijeli ovu vijest, a fotografija je dobila više od 30 miliona lajkova.

Novom objavom Ronaldova izabranica je ponovno uzburkala javnost. Ovoga puta objavila je fotografiju na kojoj leži na stolu tokom ultrazvučnog pregleda, dok sa strane, s uzbuđenjem sve prate dječica Cristiano Ronaldo Jr., blizanci Eva i Mateo, te najmlađa Alana Martina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

– Nestrpljivi, samo je ukratko cijelu situaciju opisala Georgina, a ispod se oglasio i sam Ronaldo emotikonom ruku koje se mole.

Za samo nekoliko sati, objava je skupila preko 3 miliona lajkova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti