Anđelicama smanjen honorar

Piše: Redakcija

Zaštitna lica modne kuće Victoria’s Secret prije su za glavnu godišnju reviju dobivala oko sedam miliona kuna, a sad su im navodno honorar smanjili na oko 700.000 kuna.

Šuška se da se baš zbog toga Jourdan Dunn (25) posvađala sa šefovima, pa je ove godine nisu ni zvali da nosi provokativno rublje. U dijamantnom grudnjaku vrijednom 15 miliona kuna pistom će prošetati Lily Aldridge (29).

– Poslovna politika im je katastrofalna. Djevojke se izgladnjuju sedmicama prije revije i ‘ubijaju’ u teretani. One koje nisu visoke točno 175 centimetara i nemaju obujam struka 60,9 cm neće dobiti posao. Gori su od vojnoga kampa i sve se više cura žali na njih – kaže izvor blizak modnoj kući.

24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti