Sedmični horoskop: Koji znakovi se susreću sa intenzivnim promjenama u životu

Piše: Redakcija

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Pretjerano ste emotivni. Skloni ste da preuveličavate svaki potez i riječ voljene osobe. Ne smijete biti toliko osjetljivi, pogotovo sebični. I partner ima svoja očekivanja.

Posao: Očekuju vas zahtjevniji poslovi, sastanci, razgovori. Kontrolirajte se, zapisujte sve što je važno, jer ste pomalo rasijani. Odluke koje donesete, najzad su one prave.

Zdravlje: Više nego odlično.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Nekoliko je osoba koje žele nešto više od pukog druženja s vama. U moru zbivanja, događa se i nešto sudbonosno. Kako god, potpuno ste zaljubljeni.

Posao: Ako upotrijebite i zrnce šarma, dobit ćete više nego što želite. Izvjesna je velika podrška životnog partnera, prijatelja ili jedne osobe na važnom položaju.

Zdravlje: U izvrsnoj ste formi, optimistični.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Želite da svoj ljubavni život uredite prema vlastitim očekivanjima, nadama, potrebama. Privlači vas izazov, osjećate da ste sposobni mnogo više dati voljenoj osobi.

Posao: Pozitivno se rješavaju vaši zahtjevi upućeni nekoj ličnosti ili organizaciji. Napredujete krupnim, sigurnim koracima. Naravno, shvatate da nije sve samo do vas.

Zdravlje: Sve je super, uživajte.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Mnogo toga u ljubavi mijenja se u vašu korist. Vašoj moći ubjeđivanja voljena osoba teško može odoljeti. Imate priliku za romantične trenutke, nježnosti.

Posao: Ovo je prilično blistav poslovni period za vas. Polako, ali sigurno, unaprijedit ćete svoj status i povećati prihode. Ako tražite posao, ovo je pravi trenutak za to.

Zdravlje: Blistate, veoma ste zadovoljni.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Osoba koju beskrajno volite, puna je nježnosti i iznenađenja za vas. Ponaša se kao da ne primjećuje i kada se zbog nečega nepravedno ljutite. Uradite isto i vi.

Posao: Za vas počinje posebno plodonosan poslovni period. Otvaraju vam se nove prilike, stižu lijepe ponude, mogućnost da riješite problem. I zarada nije zanemariva.

Zdravlje: Izuzetno dobro se osjećate.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Vaš ljubavni elan polako doseže kulminaciju. Pred vama su dani uzbudljivih emotivnih zbivanja i susreta. Želite “prekršiti pravila” koja vam bilo ko nameće.

Posao: Pomalo ste napeti. Naime, nestaju nedoumice i teškoće koje su vas pratile u proteklom poslovnom periodu. Došlo je vrijeme kada treba snažno krenuti naprijed.

Zdravlje: Energija i entuzijazam u porastu.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Veza je oplemenjena sve ljepšom komunikacijom s voljenom osobom. Oboje iskreno pokazujete emocije, jača povjerenje. Ako ste sami, više to nećete biti.

Posao: Ako dođe do nesporazuma s nekim od kolega ili poslovnih partnera, jedini razlog je u tome što možda ne razumiju vaše ideje. Sve će se riješiti na najljepši način.

Zdravlje: Odlično, u svakom smislu.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Eventualno nezadovoljstvo voljene osobe možete lako riješiti. Dovoljan je osmijeh, lijepa riječ i mnogo, mnogo nježnosti. Bar vama to ne predstavlja teškoću.

Posao: Vaš potencijal i sjajne ideje primijećeni su od ljudi koji odlučuju o važnim stvarima. Angažirajte se još više i uspjeh, gotovo sigurno, neće izostati. Ne odustajte.

Zdravlje: Šetajte, opustite se, uživajte.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Prije svega, preporučuje vam se da izbjegavate bilo kakvu ishitrenu, nepromišljenu odluku. Ako ste nezadovoljni, sačekajte, strpite se, partner vas iskreno voli.

Posao: Obaveze su sve napornije, osjećate umor ili prezasićenost poslom. Pogotovo ako se morate prilagođavati poslovnom tempu kolega. Polako, sve će biti dobro.

Zdravlje: Nađite vrijeme samo za sebe.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Nije dobro ako previše pričate o svojim osjećanjima ili o osobi koju volite. Znatiželjna okolina može vas samo uznemiriti ili čak tračati. Uživajte u ljubavi i partneru.

Posao: Imate mnogo obaveza, rastrzani ste na nekoliko strana. Više nego ikada podložni ste premorenosti. Sve to utječe na poslovne odluke i cjelokupne rezultate.

Zdravlje: Kad god možete, izađite na čist zrak.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: U situaciji ste da možete ostvariti gotovo sve što poželite na ličnom planu. Potrebno je samo da razbijete malu emotivnu blokadu. Ako ste slobodni, dolazi nova ljubav.

Posao: Sve više vas zanima jedan posebno zanimljiv projekt. Ozbiljno razmišljate i o promjeni radnog okruženja ili čak profesije. Budite oprezni, ne idite predaleko.

Zdravlje: Treba samo da se opustite.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Uočljiv je mnogo bezbrižniji način razmišljanja o privatnom životu. Sve ste sretniji uz voljenu osobu. Ako ste sami, dolaze obećavajući  kontakti, razgovor, susret i ljubav.

Posao: Imate sjajnu priliku da usavršite znanje, položite težak ispit ili ostvarite važan dogovor. Slijede fantastični rezultati i saradnja s ozbiljnim, uspješnim poslovnim ljudima.

Zdravlje: Zadovoljni ste i sretni.

 

Pripremila: Hedija Mehmedović

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti