Ovo su roditelji Lady Gage koje je rijetko ko mogao vidjeti u javnosti

Piše: Redakcija

Joe i Cynthia Germanotta roditelji su pjevačice i glumice Lady Gage, a koliko se o njima rijetko piše, toliko ih rjeđe i vidimo.

A iako je danas jedno od najvećih imena, njezin je životni put pravi primjer onoga ‘preko trnja do zvijezda’. Znala je šta želi u životu, ali je i znala da to toga neće lako doći.

Odlučila je pažnju skrenuti na sebe na najekstravagantnije moguće načine – svi se sjećamo kultne haljine od sirovog mesa, prisilnog povraćanja na koncertima ili spotova koji su definitivno bili izvan okvira vremena kada su izlazili.

Upravo su je njeni roditelji oduvijek podržavali u tome da se bavi muzikom, iako nisu najbolje razumjeli ono šta radi, odnosno činjenicu da je na sceni jedna osoba, a u stvarnosti sasvim druga.

Inače, njen otac Joe Germanotta, američko je talijanski poduzetnik i vlasnik vlastitog poduzeća. Još je u 2002. godini pokrenuo vlastitu kompaniju ‘Guest WiFi’ koja je pružala WiFi u hotelima. Uz to, uključen je i u Gaginu karijeru – vlasnik je ‘House of Gaga Publishing’ kuće, kao i član pravnog odbora Gagine humanitarne organizacije ‘Born This Way Foundation’. U New Yorku je zajedno s kćeri otvorio talijanski restoran, Joanne Trattoria, nazvan po Gaginoj tetki koja je preminula kada je pjevačica imala samo 19 godina. Danas restoran vode Gagini roditelji, a tata je 2020. godine razbjesnio javnost kad je tražio pomoć za restoran preko GoFundMe kampanje.

Također, pričalo se kako mu je pjevačica dala pola zarade, što je dodatno razljutilo javnost.

Mnogi kažu da s Gaga s majkom ima još i bolji odnos nego s ocem, a navodno je upravo ona najviše zaslužna za njenu muzičku karijeru. Često je s njom odlazila na koncerte po barovima jer je Gaga bila maloljetna i nije u njih smjela sama ući.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti