Nisu vam potrebni milioni da budete njegovane: Ovo su najpopularniji beauty trikovi Kardashianki

Piše: L. M.

Osim odlaska kod plastičnih hirurga, koji, neminovno, mogu da im isprave svaku nesavršenost, i Kardashianke se služe određenim beuty trikovima za koje vam nisu potrebni milioni.

Krema protiv hemoroida za podočnjake

Kako vam zvuči: krema protiv hemoroida za podočnjake? Ovo i jeste previše čudan trik, ali otkriveno je da ovaj postupak primjenjuje Kim Kardashian, a da on neutrališe sitne bore i podočkanje. Krema protiv hemoroida u tom predjelu se nanosi prva, a tek onda korektor.

Piling lica mokrim peškirom

Kourtney Kardashian Proved You Can Do Old-Hollywood Curls on Short Hair — See Photos | Allure

Kada su Kourtney Kardashian pitali koji joj je najbolji trik za njegu dala majka, ona je otkrila nešto čime je hiljade djevojaka bilo oduševljeno. “Odavno mi je objasnila da se najbolji piling lica radi trljanjem toplim, mokrim peškirom, pa zato bar jednom nedeljno to radim”

Selotejp za savršenu liniju ajlajnera

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti