Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti

Piše: Redakcija

– Jelena je uvijek bila draga djevojčica, vesela i nasmijana, no nakon bakine smrti nismo je vidjeli ovdje već deset godina, ispričali su nekadašnje Jelenine komšije iz sela Rozge.

Jelena Rozga inače je rodom iz zaseoka Rozge koji se nalazi u Blizni Gornjoj, sela koje je 50-ak kilometara udaljeno od Splita.

Naime, pjevačica je kao mala sa starijom sestrom Julijom često dolazila tamo, kada bi s bakom išla čuvati ovce.

Da, dobro ste čuli, Jelena je kao mala čuvala ovce i da, dobro ste čuli, Jelena ima sestru za koju malo ko zna jer ona vodi prilično privatan život.

– Moja sis, ja je zovem sis, ona potpuno drugi život vodi. Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvijek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način života, izjavila je prošle godine za RTL Exkluziv Jelena te progovorila i o sestrinoj djeci Lei i Noi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

– Lea je moja prijateljica s kojom se svaki dan čujem, puno pričamo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna i kad sam sretna i kad sam tužna i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena. Totalno imamo drugačiji ukus po pitanju muškaraca, ali to je ok…, našalila se Rozga.

Jelena je u mladosti, kako je rekla za 24sata, bila luda za baletom, pa nije imala previše vremena za druženje s vršnjacima. Dok su se druga djeca igrala ispred kuće, ona je navlačila baletne papučice i plesala ispred ogledala.

Danas najčešće nosi haljine i minice, a na kratke suknje nagovorila ju je Severina koja joj je rekla da ima super noge.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti