Fatalni “Toma” prekinuo sa 17 godina starijom poduzetnicom koja je zbog njega navodno ostavila supruga

Piše: Redakcija

Sredinom 2019. je u javnost procurila informacija kako fatalni Milan već neko vrijeme ljubi 17 godina stariju Jelenu Pavlović, bivšu direktoricu jedne ugledne tvrtke

Poznato je i kako glumci rijetko kada pričaju o svom privatnom životu te fokus stavljaju isključivo na karijeru, no kada postanete jedan od najperspektivnijih mladih glumaca – htjeli vi to ili ne, neki detalji iz vašeg privatnog života kad-tad će izaći u javnost.
Fatalni 'Toma' prekinuo sa 17 godina starijom poduzetnicom koja je zbog njega navodno ostavila supruga?

Srpski mediji tada su pisali kako je poduzetnica ostavila supruga zbog mlađahnog glumca, ali takve navode Jelenin PR tim je ubrzo i demantirao.

OGLASILA SE BIVŠA DIREKTORKA "FILIPA MORISA": Veza s Milanom je MOJA PRIVATNA STVAR!

Iako nikada nisu javno pričali o svojoj vezi, zaljubljeni golupčići nekoliko puta uhvaćeni su ispred Jeleninog stana pa je to dodatno potaknulo šuškanja o njihovom ljubavnom odnosu.

No, onda, poput groma iz vedra neba, prije nekoliko dana stigla je informacija kako je par prekinuo i to nakon dvije i pol godine veze. Točan razlog prekida nije poznat, ali je Milan u intervjuu za Story.rs  komentirao kako je trenutno sam sebi prioritet.

”Trenutno sam sam sebi prioritet, a to znači i posao, i zdravlje, i ljubav”, rekao je Milan, a na pitanje – ‘Imate li sve to?’, kratko je odgovorio: ‘E sada ulazimo u nekakva pitanja koje nemaju veze sa serijom ‘Besa’, o tome ćemo kasnije pričati”, dodao je simpatični glumac.

Izvor: RTL.hr

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti