Imao je 9 godina kada je njegov daidža Toše poginuo: Kažu da je nasljednik makedonskog slavuja, evo kako izgleda

Piše: Redakcija

Brojni obožavatelji i dan danas ne mogu prežaliti tragičnu smrt Toše Proeskog 16. oktobra 2007. u dobi od 26 godina u automobilskoj nesreći na autocesti blizu Nove Gradiške.

Neki tvrde da je pokojni makedonski slavuj dobio nasljednika u svom nećaku, 23-godišnjem Kristijanu Risteskom. Toše je prepoznao u talent u Kristijanu dok je još bio dijete pa su zajedno otpjevali „My Little One“ dok je imao samo devet godina i ta pjesma se našla na pjevačevom posthumnom albumu na engleskom jeziku „The Hardest Thing“.

Kako su pisali makedonski mediji, Risteski je upisao studij Interpretacije popularne muzike na Fakultetu za audiovizualne umjetnosti u Skopju, a prije dvije godine je ostvario saradnju s Tošinim suradnikom, britanskim producentom Andyjem Wrightom s kojim se susreo u Zagrebu. Upravo je Andy s pokojnim pjevačem radio na albumu „The Hardest Thing“.

Kristijan svira gitaru i bubnjeve, a na svojim Instagram i Facebook profilima dijeli fotografije ujaka Toše i pokazuje koliko mu nedostaje

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti