Po uzoru na roditelje: Kćerka Willa Smitha ima dečka i nekoliko ljubavnika

Piše: Redakcija

21-godišnja kći Willa i Jade Pinkett-Smith, Willow Smith, viđena je na plažama Miamija kako izmjenjuje nježnosti s muzičarom De’Wayneom.

Obrijane glave i u crnom bikiniju, Willow možda ne bi privukla toliko pažnje da s dotičnim kolegom nije izmjenjivala nježnosti, a poznato je kako je u višegodišnjoj vezi s Tylerom Coleom. Par je zajedno od 2017. godine, no kći Willa Smitha ranije je otkrila kako oboje prakticiraju poliamoriju koja dopuštena imati više partnera istovremeno.

Najmlađe dijete slavnog glumca to je otkrila u showu svoje majke Jade ‘Red Table Talk’, a čini se kako jabuka doista ne pada daleko od stabla.

Naime, i njezini roditelji imaju otvoren brak u kojem su dopušteni drugi seksualni partneri, ali samo uz znanje druge strane. To se šuška već dugi niz godina, a par od ove godine otvoreno govori o svojoj odluci koju ne shvaćaju nimalo skandaloznom.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti