Idete na planinu? Donosimo vam ideje kako da budete stilizovane i na snijegu

Piše: S.P.

Iako zima mnogima nije omiljeno godišnje doba, ne treba zaboraviti sve njene čari. Osim novogodišnjim i božićnim praznicima, zimi se najviše radujemo snijegu.

Dijelove Bosne i Hercegovine konačno je prekrio bijelo pokrivač, zbog čega su se mnogi uputili na planine. Ako i vi planirate da predstojeće neradne dane iskoristite za boravak na snijegu, donosimo vam prijedloge kako da budete stilizovane uprkos niskim temperaturama i padavinama.

Za super zimski outfit ključni komad je jakna. Nose se duge jakne, parke, tedi kaputi ili skijaške jakne, u različitim bojama. Ipak, ono što je posebno moderno posljednjih sezona su svijetle boje u kojima ćete se savršeno uklopiti sa snježnim ambijentom. Ono što je podjednako važno su kvalitetne tople nepromočive čizme. Posebno su popularne Ugg, a posljednjih godina na prvom mjestu su Inuikii čizme. Iako se smatraju “ružnim”, ovi modeli su idealan izbor za boravak na planini.

Ostalo je da izaberete omiljeno pletivo, termo helanke ili pantalone i nikako ne zaboravite zimske modne dodatke. Osim što će vas grijati, kapa, šal i rukavice upotpunit će vaš stajling. Zato izaberite kvalitetne komade u omiljenoj boji.

 

U nastavku pogledajte više ideja:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti