Dašak atmosfere s “Azrine” zabave: Šta su sve gosti poručili

Piše: S.P.

U hotelu „Radon Plaza“ u Sarajevu u 20 sati počeo je „Azra Preholiday Party“, gdje u predprazničnom raspoloženju „Azra“ i njeni prijatelji uz pjesmu i ples slave dugogodišnju uspješnu saradnju i odlično poslovanje najčitanijeg magazina za ženu i porodicu.

Svoje zadovoljstvo što je prisutna večeras na zabavi izrazila je poznata influencerica Hana Hadžiavdagić.

– Meni je veliko zadovoljstvo da sam pozvana i da sam tu. Drago mi je da sam vaš specijalni gost večeras. Sretna sam vidjeti urednike, novinarke i ostalu ekipu. Meni je famozno, jako mi je drago da sam došla. Vidimo se i iduće godine, nadam se u većem broju zbog ove epidemiološke situacije. Želim svima sretnu i berićetnu Novu godinu. Mnogo zdravlja, eura i dobrog sexa, kazala je Hana.

I velikom muzičkom umjetniku Željku Bebeku čast je biti s nama večeras.

– Ovo nije prvi put da sam na feštama koje „Azra“ organizira i uvijek mi je lijepo. Organizacija je perfektna. Posebno mi je drago što sam večeras ovdje u društvu supruge i sina Zvonimira.

Neizostavan gost na našim slavljima je poznati bh. pjevač Halid Bešlić.

– „Azra“ kao novina i priča o „Azri“ je nešto što ja volim u ovoj zemlji i tu sam uz njih zauvijek, poručio je pjevač.

Naše veliko zadovoljstvo je da je zabavu uveličao Erik Nelson, ambasador Sjedinjenih američkih država (SAD), koji je došao sa partnerom Filipom Tatonijem.

– „Azra Preholiday Party“ je odlična zabava. Dobro je biti tu sa ovim divnim ljudima koji slave „Azru“. Zaista se lijepo provodimo, kazao je Nelson.

Mladi pjevač Mahir Mulalić oduševljen je zabavom i nije krio svoje zadovoljstvo.

– Večeras mi je jako lijepo. Prvi put sam gost na „Azrinim“ zabavama. „Azra“ je toliko godina tu i ima mnogo uspjeha iza sebe, tako da je čast biti ovdje. Uz nekoliko pjesama koje ću i ja izvesti ne sumnjam da ćemo svi uživati u ostatku večeri, kazao je Mahir.

Naš već sada tradicionalni gost na zabavama i je pjevač Amel Ćurić.

– Ovakve zabave su mi uvijek super, sretan sam kada sam dio toga. To je prilika da se sretnem s kolegama s estrade, kao i novinarima, koje nisam dugo sreo, uz sve to tu su lijepa zabava, piće i „iće“ kako se to kaže kod nas, poručio je Amel.

Za dobru muziku zaslužni su bend Sunday Stories, Fatmir Sulejmani, Lamija Badžak i Mahir Mulalić, a zabava se nastavlja do kasnih noćnih sati.

 

Pročitajte još