“Azrina” zabava iz ugla zvanica: Pljušte pohvale i komplimenti!

Piše: S.P.

U hotelu „Radon Plaza“ u Sarajevu sinoć je održan „Azra Preholiday Party”, gdje su u predprazničnom raspoloženju svi gosti uživali u odličnoj atmosferi.

Zahvalni gosti izrazli su javno svoje zadovoljstvo, te brojni su na svojim Instagram storyjima dijelili fotografije i video zapise s našeg događaja. Većina zvanica udijelila je komplimente za našu organizaciju, te su nam iskazali riječi pohvale za cijeli događaj.

Poznata voditeljica i influencerica Zerina Patković putem svog Instagram profila zahvalila se za poziv i odličnu zabavu.

 

Svoje zadovoljstvo nije krila ni influencerica Hana Hadžiavdagić. Ona se zahvalila organizatorima i svima poželjela sretnu Novu godinu, a na svom Instagramu objavila je nekoliko storija sa naše zabave.

– Meni je veliko zadovoljstvo da sam pozvana i da sam tu. Drago mi je da sam vaš specijalni gost večeras. Sretna sam vidjeti urednike, novinarke i ostalu ekipu. Meni je famozno, jako mi je drago da sam došla. Vidimo se i iduće godine, nadam se u većem broju zbog ove epidemiološke situacije. Želim svima sretnu i berićetnu Novu godinu. Mnogo zdravlja, eura i dobrog sexa, kazala je Hana.

I velikom muzičkom umjetniku Željku Bebeku čast je bilo prisustvovati “Azrinoj” zabavi, a na svom Instagramu je podijelio fotografiju s kolegom Halidom Bešlićem.

– Ovo nije prvi put da sam na feštama koje „Azra“ organizira i uvijek mi je lijepo. Organizacija je perfektna. Posebno mi je drago što sam večeras ovdje u društvu supruge i sina Zvonimira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek)

Komplimente za dobru zabavu i organizaciju na svom storiju podijelio je i influencer Amer Kadić.

Dejana Rosuljaš je naš, sada već tradicionalni gost na “Azrinim” zabavama, no i ovoga puta je oduševljena organizacijom događaja.

Za dobru muziku zaslužni su bili bend Sunday Stories, Fatmir Sulejmani, Lamija Badžak i Mahir Mulalić. Bend Sunday Stories se na svom Instagramu zahvalio što su bili dio ovog događaja.

U nastavku pogledajte još fotografija sa “Azrine” zabave koje su naše zvanice postavile na svojim društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irma Mulić (@irmapijanistkinja)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti