Ella Dvornik objavila fotografije iz djetinjstva s tatom Dinom i zaznježila mnoge

Piše: Redakcija

Ella Dvornik je na Instagramu podijelila tri fotografije iz djetinjstva na kojima pozira s tatom Dinom Dvornikom.

– Samo dvoje cool ljudi koji chillaju u Splitu, napisala je Ella u opisu objave.

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji, neki su napisali da joj Balie jako sliči, ali ih je većina pisala o neprežaljenom pjevaču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

“Naj Dino!!”, “Svi komentari počinju s onim što sam htio napisati i što stalno mislim. Predivno, Dino najdraži i jedan jedini neponovljivi. Sve vam je rekao u svojim pjesmama, dobro, možda ne baš sve, ali ko zna-zna. Tužan sam i sretan zbog ove slike”, “Ova curica je ista Balie!”, “Kralj i malena njegova Kraljica”, “Puno previše je svijet izgubio s njim, a ti si se nekako sva ‘bacila’ na njega i nevjerojatno mu sličiš. Barem ja tako vidim”, “Dino legenda”, “Kralj svih kraljeva, takav se više ne rađa”, “Na trećoj fotki si ista Balie”, pisali su ljudi.

Objava je kroz nekoliko sati skupila skoro 36 hiljada lajkova.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti