Trendovi zimske sezone: Oduprite se hibernaciji

Piše: L. M.

Luksuzne mirisne svijeće

Nakon napornog radnog dana, kada se poželimo malo opustiti, nema ništa ljepše nego zapaliti svijeću, koja će dom ispuniti ugodnim mirisom, osvježiti prostor te kreirati toplu i ugodnu atmosferu. Mirisne svijeće u svaki dom unose dašak luksuza, a zbog svog jedinstvenog izgleda mogu poslužiti i kao odličan dekor.

Unikatni dizajnerski namještaj

Ukoliko želite svoj dom oplemeniti posebnim namještajem, onda je za vas najbolji izbor unikatni dizajnerski namještaj. Možete izabrati nešto što je samo vaše i što će najbolje opisati vaš stil.

Neobične torbice

Mala, velika ili srednja – koju god veličinu odaberete, znajte jedno: u ovoj modnoj sezoni su torbice pravi začini stila i trebaju biti sve, samo ne jednostavne. Čak i ako nosite modni minimalizam, one se moraju nametnuti.

Erotični donji veš

Erotični veš je odlična stvar – fenomenalan začin u vezi ili braku, iznenađenje partneru koje će zasigurno donijeti rezultate, genijalan poklon boljoj polovici i neophodna stvar za imati u ladici ako ste singl ili u novoj vezi. Odabirom ovakvog veša prikazujete sebe u novom svjetlu, iskušavate vlastite granice i kao rezultat, osjećate se samopouzdano i seksi.

Ponos i predrasude

Svako ko je pročitao ovaj ljubavni roman jedne od najboljih britanskih i svjetskih književnica odlučio mu se ponovno vratiti bar jednom tokom života. Iako je knjiga objavljena 1813. godine, i u protekloj godini je bila jedna od najčitanijih na svijetu.

House of Gucci

„House of Gucci“ je američka biografska kriminalistička drama iz 2021., reditelja Ridleyja Scotta, temeljena na istoimenoj knjizi. Film je digao veliku prašinu, a mi vam savjetujemo da odgledate ovo filmsko postignuće Lady

Pročitajte još