Tvrdila je da se plaši estetskih korekcija: Jedna od omiljenih slatkica zaprepastila promjenom izgleda

Piše: Redakcija

Ove sedmice je u New Yorku održana premijera nastavka kultne serije „Seks i grad“, pod novim nazivom „I tek tako“. Glavne zvijezde ove serije pojavile su se na crvenom tepihu, od Sarah Jessice Parker, preko Cynthia Nixon, do Kristin Davis.

Kim Cattrall, čuvena Samantha, odbila je da odglumi u nastavku, te se nije našla ni na premijeri. Tu je bio i nezaobilazni Gospodin Faca, glumac Chris Noth sa suprugom Tarom Wilson. Glumac Wily Garson, poznat po ulozi Stenforda, nedavno je preminuo, što je njegove kolege i fanove širom svijeta veoma rastužilo.

Iako su se sve zvijezde sredile za crveni tepih i premijeru, veliku pažnju privukla je jedna od glavnih glumica, Kristin Davis, koja već godinama glumi Charlotte York.

Mnogi su primjetili da glumica izgleda drugačije nego prije, što je bilo očito i na fotografijama sa snimanja, a posebno sada kada se pojavila na crvenom tepihu. Izgleda da Kristin nije odoljela čarima estetske hirurgije, ali mnogi misle da sada izgleda — neprirodno.

— Šta je Charlotte učinila svom licu? — pitali su se neki korisnici društvenih mreža.

Kristin Davis sada nema nijednu boru, a i usne izgledaju drugačije, zbog čega se da zaključiti da se podvrgnula injekcijama botoksa, kao i da se odlučila za filere.

Ne bi to ni bilo čudno da Kristin nije prije tri godine govorila kako ne želi da se podvrgava esteteskoj hirurgiji, te da se boji igle i eventualnih komplikacija.

Sada je i ona promijenila mišljenje.

Izvor: gloosy.rs

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti