Sari Bero, samohranoj majci, hakovan Instagram profil od 180.000 pratitelja

Piše: Redakcija

Sara Bero, poznatija kao mama blizankinja sa Down sindromom Irme i Ilde o kojima smo i ranije pisali, prva je žena koja je javno počela da govori o ovome i da se bori kako za prava svoje djece, tako i za prava bilo kog djeteta sa smetnjom u razvoju.

Ona je žena koja je osnovala prvo udruženje za djecu sa Down sindromom – NVO “Ljubav za ljubav”, kao i žena koja je Crnu Goru predstavljala na brojnim regionalnim projektima, na kojima su učestvovala djeca sa Down sindromom.

Kao nagradu za ovu njenu veliku borbu, nakon deset godina, dobila je treću kćerku Inu, koja je upotpunila njihov život. Kao samohrana majka tri djevojčice, Sara se neprestano bori sa društvom i okolinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara_Bero (@sarabero_88)

Izgubila je svoj Instagram profil sa oko 180.000 pratitelja, koji je igrom slučaja hakovan.

Sara je poznata po tome da nikad ne odustaje i ne prestaje da se bori, pa je tako po ko zna koji put krenula ispočetka.
Na svojoj strani će uvijek imati tri predivne kćerkice koje joj neprestano daju snagu za nove borbe i sa njima uvijek pobjeđuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara_Bero (@sarabero_88)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti