U društvu ove mlade glumice uživa Zdravko Čolić i ne skida osmijeh s lica

Piše: Redakcija

Ljubav Zdravko Čolić nikada nije shvatao olako. Mada se tokom 50 godina duge karijere često nalazio u društvu ljepotica, slavni muzičar uspio je da odoli svakoj od njih, a njegovo neosvojivo srce mnogo kasnije uspjela je da zarobi Aleksandra Simić sa kojom danas ima dvije kćerke Unu i Laru.

Mnogo puta je u svojim pjesmama ljubav Zdravko Čolić opjevao, ipak kada je trebalo o svom ličnom iskustvu na tu temu da govori, vrlo vešto je to u razgovoru sa medijima izbjegavao. Kako ne bi došlo do spekulacija i neistina u novinama, koje bi povrijedile njegove najmilije, Zdravko je izbjegavao da javno bude čak i u blizini poznatih dama, ipak nedavno je napravio izuzetak. Muzičar, koji je prije dvije i po godine održao čak 6 koncerata u Štark Areni u Beogradu, početkom nedjelje pjevao je u Cirihu, a nakon nastupa našao se u društvu mlade glumice Tijane Marković.

Dramska umjetnica i muzičar znaju se već neko vrijeme, a upoznali su se preko Tijaninog momka koji godinama u Švajcarskoj živi i radi i Čolin je odličan prijatelj. Slavnom pjevaču i Markovićeva je vremenom postala bliska drugarica, te joj se nakon spektakularnog nastupa rado prepustio.

Muzičar i talentovana glumica, koju je publika zapazila u serijama “Grupa” i “Porodica”, nakon izvanrednog pjevačkog bloka otišli su prvo na večeru. Tamo su uživali u najboljim francuskim specijalitetima i vinima, a zatim su se, u društvu Tijaninog momka, koji je druženje zabilježio fotoaparatom, prošetali po gradu. Neosporno je da Čolić voli da je okružen mladim umjetnicama, a zbog Markovićeve i očigledno prijatnog razgovora sa njom čitave večeri nije skidao osmijeh s lica.

Izvor: Story.rs

(L. M.)

Pročitajte još